Activiteiten 2020

Zomer/kerstreizen 2020

Helaas door Covid 19 zijn de reizen dit jaar komen te vervallen. We hebben de zomerreis gepland voor 15 juli 2021 tot 26 augustus 2021. Binnen deze data kan een kleine schuiving plaatsvinden.

 

September

In september heeft er een bestuurswisseling plaatsgevonden. Het voormalige bestuur is afgetreden en er is een nieuw bestuur aangesteld.

 

November

Doordat de vakantiereizen niet door kunnen gaan is er een kaartenactie opgezet. Er is hier bekendheid aan gegeven d.m.v. flyers, fb , instagram. De bedoeling is dat elk kind uit de vijf tehuizen, een kaart ontvangt.  Daarnaast kunnen mensen giften overmaken voor aanschaf van klein spel materiaal en verzending van de pakketten met de kaarten. Zeer geslaagde actie en we mochten giften en ruim 900 kaarten ontvangen.

 

December

Versturen van de pakketten met voor ieder kind een (kerst) kaart en klein cadeautje erbij. Van de giften hebben wij spelmateriaal gekocht en de verzending ervan bekostigd. We hebben de pakketten verstuurd naar de tehuizen in Mátészalka, Tiszadob, Boedapest, Nyírbátor en Gönc. Inmiddels zijn ze daar ontvangen.