Donateur / Sponsor worden

Stichting Gastouders Hongarije organiseert sedert 1992 vakantie reizen naar Nederland voor Hongaarse tehuis kinderen. Deze kinderen zijn wees of door hun ouders in de steek gelaten.

Samen met vele gastouders probeert de Stichting deze kinderen enkele weken per jaar een fijne vakantie te bieden. Vele kinderen hebben op deze wijze een nieuwe familie gekregen doordat ze al vele jaren achtereen bij hun Nederlandse gastouders komen. Het voorbeeld van en de stimulatie uit een Nederlands gezinsleven biedt een nieuw perspectief voor een in de steek gelaten (wees)kind.

Echter vlieg/busreizen,verzekeringen en organisatiekosten, kosten allemaal veel geld. Geld dat nu door de gastouders zelf en door giften en donateurs bijeen wordt gebracht. Daarnaast doen alle bestuursleden en vrijwilligers het werk belangeloos en in hun vrije tijd.
Veel gastouders kopen daarnaast tijdens de vakanties nog kleding,schoeisel en andere zaken voor de kinderen. Dit omdat ze vaak met vrijwel niets naar Nederland komen. Tevens komen de verblijfskosten voor hun rekening.

Om nu de kosten voor de gastouders zoveel mogelijk te drukken heeft de Stichting Gastouders Hongarije meer donateurs en sponsoren nodig. U kunt onze organisatie financieel ondersteunen door donateur of sponsor te worden. Als u hiervoor voelt kunt u onderstaand formulier downloaden en invullen.

download-button

 

Bankrekening:  NL67 RABO 0372 1264 48   t.n.v. Stichting Gastouders Hongarije

 Is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling.