(KERST) KAARTENACTIE VOOR KINDEREN IN HONGARIJE

STUUR JIJ DIT JAAR OOK EEN  LICHTPUNTJE?

Stuur een(kerst)kaart naar kinderen in tehuizen in Hongarije en schrijf een  mooie  Hongaarse wens of bemoediging

Door Covid-19 kunnen de vakantiereizen 2020 die de stichting organiseert helaas niet doorgaan voor kinderen die verblijven in Hongaarse kindertehuizen. De kinderen wonen daar vaak in niet al te beste omstandigheden en in groepsverband. In de tehuizen is het zo dat kinderen tijdens de schoolvakanties zichzelf moeten vermaken. Doordat  deze vakanties niet door kunnen gaan valt voor hen ook lichtpuntje van hoop weg om naar toe te leven. Lees verder…

De Stichting Gastouders Hongarije verzorgt de vakantie voor in Hongaarse kindertehuizen verblijvende kinderen, bij gastgezinnen in Nederland. De kinderen verblijven in Hongaarse kindertehuizen, vaak onder niet al te beste omstandigheden en in groepsverband. Velen van hen zijn wees of ze zijn door hun ouders op straat gezet, omdat er geen geld meer was om voor ze te zorgen.

In de tehuizen is het zo, dat de kinderen zich in de schoolvakantie zelf maar moeten vermaken. Daarom is het voor hun belangrijk dat ze er eens een paar weken lekker tussenuit zijn.

word gastouder

word sponsor