Stichting Gastouders Hongarije en Hongarije Plaza

Stichting Gastouders Hongarije neemt ook dit jaar weer deel aan Hongarije Plaza, dit met medewerking en dankzij onze sponsor  Hungaria Huizen. Karin en Edwin Bierling van Hungaria Huizen hebben ons een plaatsje aangeboden op hun stand. Hiermee probeert de stichting meer gastgezinnen aan te trekken. Maar u als gastgezin bent daar van Harte Welkom en laat u informeren over dit land met zijn prachtige steden en vakantiegebieden. Hungaria Huizen verhuurt vakantiehuizen in Hongarije en is expert op dit gebied

Hongarije Plaza is een veelzijdig landelijk evenement om mensen in contact te brengen met diverse aspecten van Hongarije door middel van o.a. concerten en optredens, lezingen en workshops op het gebied van cultuur, gastronomie, toerisme en zakendoen, en een informatiemarkt. Ook is de dag uitstekend geschikt om elkaar te ontmoeten of te netwerken.

Hongarije Plaza wordt uitgesteld naar 2021

De organisatie vindt het niet opportuun om eind september van dit jaar al een publieksevenement te organiseren waarbij het doel is om behalve een geweldig programma zoveel mogelijk bezoekers bij elkaar te brengen in een binnenruimte. In de loop van de komende maanden zal worden bekeken wanneer en waar een volgende Hongarije Plaza wel zal kunnen plaatsvinden. Betaalde kaarten en afspraken met standhouders en sprekers blijven geldig.

De organisatie vraagt om begrip en blijft uitzien naar een geweldig evenement in de toekomst, hopelijk in het voorjaar van 2021.

Met ruim 40 stands, 6 podiumoptredens, 12-15 lezingen/workshops en vijf cateraars vormt Hongarije Plaza een stukje Hongarije in Nederland.

Meer info:

http://www.hongarijeplaza.org/

https://www.hungariahuizen.nl/over-hungariahuizen/