Wil je bijdragen aan de verzending van de kaarten? 

Stort dan je gift op; NL67RABO0372126448
t.n.v. Stichting Gastouders Hongarije kaartenactie

www.stichtinggastoudershongarije.nl

Stichting Gastouders Hongarije organiseert  zomer- en kerstvakantiereizen voor een aantal van deze kinderen uit de tehuizen. De stichting is afhankelijk van de aanmelding van gastouders. Hierdoor blijven veel kinderen tijdens deze vakanties nog wel in het tehuis. Voor deze achterblijvende kinderen wil de stichting dan ook graag iets organiseren. Lijkt het je ook leuk om gastouder te worden, kijk op onze site voor meer info of meld je aan via onze site. Investeer mee in de toekomst van een kind!

Het is heel eenvoudig:

*Je kiest of maakt een of meerdere mooie (kerst)kaarten en/of tekeningen. 

LET OP; liever geen kaarten met luxe of met cadeaus erop.

* Je schrijft hierop een warme wens of bemoediging. Op de site van de stichting staan voorbeeldteksten in het Hongaars. Print deze uit of schrijf ze op je kaart(en). En zet alleen je voornaam erbij.

*Doe dan je kaart/kaarten in een (verzamel) envelop, frankeer voldoende met een postzegel of decemberzegel en stuur de kaart(en) tot uiterlijk 10 december naar SGH Kaartenactie, Jan Mankeshof 24 7944 GV Meppel.

Wij zorgen dat de kaarten voorzien worden van namen en opgestuurd worden naar de tehuizen in Hongarije die aan de stichting verbonden zijn. Zo krijgt elk kind een eigen kaart van Hoop!

Gaan voor die ene glimlach… ver weg!

 

klik hier voor de pdf met voorbeeld teksten