Wat kunt u doen?

Als Stichting hebben wij ons als doel gesteld zoveel mogelijk kinderen uit kindertehuizen in Oost-Hongarije een vakantie bij gastouders in Nederland aan te bieden, zodat ze kennis kunnen maken met het gezinsleven. Een familie is namelijk een basis, want iedere keer wanneer een kind in een gezin wordt opgenomen, wordt het leven van een kind positief beïnvloed en wordt de wereld een stukje mooier. En wat een kind leert, geeft een kind door.
Om dit te realiseren, kunt u op verschillende manieren een bijdrage leveren zoals bijvoorbeeld:11

Ambassadeur

Als ambassadeur kunt u onze Stichting vertegenwoordigen of meer naamsbekendheid geven door de Stichting te promoten bijvoorbeeld binnen een vereniging, bedrijf, wijk of school, want u draagt dit onderwerp een warm hart toe. Het maakt niet uit op welke manier u een bijdrage levert en daar waar mogelijk zullen wij u ondersteunen (er zijn posters en flyers beschikbaar), zodat we een sterk netwerk met ambassadeurs kunnen opbouwen.

Donateur

hongarije-zomerDe bus/vliegreizen, verzekeringen en organisatiekosten, kosten allemaal veel geld. Geld dat nu door de gastouders zelf en door giften en donateurs bijeen wordt gebracht. Daarnaast doen alle bestuursleden en vrijwilligers het werk belangeloos en in hun vrije tijd. Veel gastouders kopen daarnaast tijdens de vakanties nog kleding, schoeisel en andere zaken voor de kinderen. Dit omdat ze vaak met vrijwel niets naar Nederland komen. Tevens komen de verblijfskosten voor hun rekening.
Om nu de kosten voor de gastouders zoveel mogelijk te drukken heeft de Stichting Gastouders Hongarije meer donateurs en sponsoren nodig. U kunt onze organisatie financieel ondersteunen door donateur of sponsor te worden.

Bankrekening:  NL67 RABO 0372 1264 48   t.n.v. Stichting Gastouders Hongarije